Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
29/08/2019 |
Autor : |
DILLAHUNTY, A.L.; SIEBENMORGEN, T.J.; MAUROMOUSTAKOS, A. |
Título : |
Effect of temperature, exposure duration, and moisture content on the yellowing of rice. |
Fecha de publicación : |
2000 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Norman, R.J.; Beyrouty, C.A. B.R. Wells Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000. |
Páginas : |
p. 355-362 |
Serie : |
(AAES Research Series ; 476) |
Idioma : |
Español Inglés |
Palabras claves : |
RICE (ORYZA SATIVA L.). |
Thesagro : |
ARROZ; CALIDAD DE GRANO; INVESTIGACION; PROCESAMIENTO. |
Asunto categoría : |
-- F01 Cultivo |
Marc : |
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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